WORD VRIJWILLIGER

Word vrijwilliger

De kinderboerderij kan niet zonder vrijwilligers. We zijn dan ook trots op en blij met de vrijwilligers die we nu hebben. Ons team is altijd op zoek naar mensen die op vrijwillige basis willen meebouwen aan de groei en bloei van onze kinderboerderij. We hebben verschillende afdelingen waar mensen van diverse leeftijden en achtergronden zich nuttig kunnen maken. Soms gaat dit over structureel werk (wekelijks  of maandelijks) maar er zijn ook mogelijkheden om meer incidenteel of projectmatig te helpen. Dit geven we aan bij de verschillende vacatures. Heb je hier vragen over, dan gaan we graag met jou in overleg. We vragen voor al onze vrijwilligers een VOG aan.

Vrijwilliger zijn bij de kinderboerderij betekent niet alleen zinvol bezig zijn, maar ook gezelligheid en waardering. Zo organiseren we elk jaar een barbecue en een nieuwjaarsborrel voor de vrijwilligers.

Zinvol en leuk vrijwilligerswerk

Heb je een hart voor dieren en ben je graag veel buiten? Word je blij van werk waar je je mouwen voor opstroopt? Heb je groene vingers of twee rechterhanden? Poets jij de sterren van de hemel voor een goed doel? Vertegenwoordig jij graag de kinderboerderij op verschillende evenementen? Neem je graag de rol van gastheer of -vrouw aan of begeleid je liever leuke projecten voor kinderen? We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team vrijwilligers helpt verrijken.

Iets voor jou?

Neem een kijkje hieronder om te zien of één van onze vacatures bij je past!