Gastheer/ gastvrouw feestjes / bijeenkomsten

Kinderboerderij ’t Woelige Nest heeft een fijne binnenruimte en speeltuin die we vooral in de weekenden verhuren voor kinder- of familiefeestjes. Voor deze vrolijke gebeurtenissen zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om de feestgangers wegwijs te maken en een welkom gevoel te geven.

Je bereidt de ruimte voor en beantwoord mogelijke vragen. Je voorziet de mensen van koffie en thee, houdt toezicht binnen en buiten en uiteindelijk sluit je de boerderij weer opgeruimd af.

Lijkt het je leuk om zorg te dragen voor een fijn feestgedruis? De opbrengsten van de verhuur zijn volledig ten goede van de Kinderboerderij dus ook daar draag jij je steentje bij!

Ben je 18 jaar of ouder en ben je in ieder geval 1 x per maand beschikbaar op een zaterdag of zondag? Dan werken we je in, waarna je de feestjes zelfstandig leert te begeleiden. Heeft dit je interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in contact en bespreken we de mogelijkheden. Bel tussen dinsdag en vrijdag naar 0343 521 351 of stuur een mailtje naar info@kinderboerderij-driebergen.nl