Vakantieopvang konijn en cavia

Vakantieopvang nodig voor uw konijn of cavia?

In de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie kunt u uw konijn of cavia onderbrengen bij de vakantieopvang op de kinderboerderij. U lekker op vakantie, uw huisdier goed verzorgd.

Wat kost vakantieopvang voor mijn konijn of cavia?

Als donateur van de kinderboerderij kunt u voor € 10 per dier per week (en € 1,50 per losse extra dag) gebruikmaken van de vakantieopvang voor uw huisdier. Nog geen donateur? Dan betaalt u € 10 per week plus de kosten van het donateurschap (vanaf € 25 per jaar).

Betalen kan contant, met pin of op rekening.

Wordt er goed gezorgd voor mijn konijn of cavia?

Jazeker! Elk hok is voorzien van een buitenren, en onze vrijwilligers zorgen ervoor dat elke hotelgast overdag zoveel mogelijk lekker buiten kan spelen en 's avonds weer in zijn hok gaat. En behalve water en droogvoer krijgt uw huisdier dagelijks een portie groenvoer. Uiteraard houden we ook de gezondheid van uw konijn of cavia goed in de gaten. Mocht een bezoekje aan de dierenarts nodig zijn, dan nemen wij vooraf contact met u op om dit af te stemmen.

Hoe kan ik reserveren voor vakantieopvang?

Wij beschikken over een groot aantal enkele en dubbele hokken, maar vol = vol. Bel of mail daarom ruim van tevoren naar de kinderboerderij om een plekje te reserveren voor uw huisdier. Wilt u meerdere konijnen of cavia's bij ons onderbrengen? Geeft u dan aan of ze samen in één hok kunnen of niet. Graag horen wij ook of er bijzonderheden zijn, zoals speciale voeding, medicijnen en dergelijke.

Meer informatie of direct reserveren?

Bel ons op 0343-521351 of vul ons contactformulier in.