Vakantieopvang konijn en cavia

Vakantieopvang konijn en cavia

In de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie kunt u uw konijn of cavia onderbrengen bij de vakantieopvang op de kinderboerderij. U lekker op vakantie, uw huisdier goed verzorgd.

Kosten

Vanaf 1 juli 2022 bedragen de kosten van een verblijf voor een konijn of cavia € 5,00 per dag, per hok (voor maximaal 2 dieren per hok). De hokken waarin bij uw dieren plaatsen zijn geschikt voor 2 konijnen/cavia’s samen. Daarom rekenen wij voortaan de kosten per hok in plaats van per dier. Hierbij houden wij bij rekening met het formaat van uw dier(en).

Wilt u een ander klein huisdier laten opvangen? Mail ons op info@kinderboerderij-driebergen.nl voor meer informatie over voorwaarden en kosten.

De minimale logeer periode is 7 dagen (35 euro), gerekend vanaf de dag dat u uw dier(en) brengt tot en met de dag dat u uw dier(en) ophaalt.

U betaalt de rekening voor de gereserveerde periode op het moment dat u uw dier komt brengen. Hiervoor ligt een factuur klaar, die u zowel contant als met pin kunt betalen. De gereserveerde periode wordt in zijn geheel afgerekend en kan niet ter plekke gewijzigd worden.

Wordt er goed gezorgd voor mijn konijn of cavia?

Jazeker! Elk hok is voorzien van een buitenren, en onze vrijwilligers zorgen ervoor dat elke hotelgast overdag zoveel mogelijk lekker buiten kan spelen en ’s avonds weer in zijn hok gaat. En behalve water en droogvoer krijgt uw huisdier dagelijks een portie groenvoer. Uiteraard houden we ook de gezondheid van uw konijn of cavia goed in de gaten. Mocht een bezoekje aan de dierenarts nodig zijn, dan nemen wij vooraf contact met u op om dit af te stemmen.

Reserveren

Wij beschikken over een groot aantal buitenhokken met ren! Want vol = vol.
Meld uw huisdier(en) aan via het aanmeldformulier en reserveer een plekje. 

Meer informatie nodig?

Bel ons op 0343-521351 of vul ons contactformulier in.
Lees hier de voorwaarden (PDF) voor de vakantieopvang bij ’t Woelige Nest.