FEESTJE VIEREN

Feestje vieren op de kinderboerderij

Kinderfeestje, familiefeest, babyshower, kraamfeest, doopfeest, verlovingsfeest, communiefeest, jubileum of ander feestje vieren? Personeelsbijeenkomst, workshop of relatiebijeenkomst organisatie? Huur onze mooie stal af voor uw feestje of bijeenkomst!

Verbouwde stal kinderboerderij Driebergen
Mooie keuken en winkel kinderboerderij Driebergen
Prachtige houten kasten kinderboerderij Driebergen

Hoeveel personen kan ik uitnodigen voor mijn feestje?
Binnen in de boerderij is ruimte voor ongeveer 40 personen. Buiten is een terras, waar in de zomer een schaduwdoek overheen hangt, een speeltuin (zandbak met speelgoed en -toestellen, skelterbaan en kabelbaan) en natuurlijk de dierenweides.

Wanneer is de boerderij te huren?
De kinderboerderij is te huren op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 22:00 uur, maar buiten de openingstijden.
De kinderboerderij is alleen te huren als er een vrijwilliger van de kinderboerderij het feestje kan “begeleiden” en toezicht houden. Vanwege de beschikbare tijd van onze vrijwilligers is de maximale huurtijd 4 aaneengesloten uren.
De minimale huurtijd is 2 uur.

Tijden waarbinnen de kinderboerderij gehuurd kan worden:
1 april – 1 november
zaterdag: 10:00 – 14:30 of 16:30 – 22:00 uur
zondag: 10:00 – 14:00 of 17:00 – 22:00 uur

1 november – 1 april
zaterdag: 10:00 – 22:00 uur
zondag: 10:00 – 14:30 of 16:30 – 22:00 uur

Kosten
Het uurtarief voor het huren van de stal bedraagt € 30,-.
Maakt u gebruik van kannen thee en koffie van de kinderboerderij, dan worden deze kosten (€ 3,- per kan) opgeteld bij de huurprijs. 

Afrekenen
Direct na afloop van het feestje dienen de totale kosten afgerekend te worden bij onze vrijwilliger. U kunt pinnen, contactloos betalen of contant betalen.

Faciliteiten
De vrijwilliger die het feestje begeleidt, zet op uw verzoek koffie en thee. De rest van uw eten, drinken, bestek en (bij voorkeur kartonnen) servies kunt u zelf meenemen. Een koelkast, een inductiekookplaat en een kleine magnetron zijn aanwezig, net als tafels en stoelen, speeltuin en speelgoed.

Huisregels
De kinderboerderij is Rookvrij, er mag dus niet gerookt worden op het terrein. Roken mag buiten het hek. 

Bij de dieren gelden enkele regels: In de wei mag je de grote dieren aaien en knuffelen, maar oppakken en najagen mag niet! In de stallen/hokken kunnen de dieren zich terugtrekken, mensen zijn hier dus niet welkom. De weides zijn voor kinderen alleen toegankelijk onder toezicht van een volwassene. De verblijven van de kleine dieren (konijnen/cavia’s/vogels) zijn niet toegankelijk, hier kun je alleen naar de dieren kijken. Verder gelden de huisregels die aangegeven staan bij het toegangshek en dienen aanwijzingen van de vrijwilliger opgevolgd te worden.

Hoe kan ik reserveren?
Stuur een e-mail naar info@kinderboerderij-driebergen.nl en geef aan op welke datum en tijd u graag uw feestje wilt geven. Tip: vermeld ook een alternatieve datum en tijd voor het geval uw voorkeursdatum en -tijd niet meer beschikbaar zijn. Voeg uw telefoonnummer toe aan uw e-mail, zodat wij u snel kunnen terugbellen. Wij bekijken of de boerderij nog beschikbaar is. Is dat zo, dan houden wij de datum voor u als optie bezet. Pas wanneer wij een vrijwilliger hebben gevonden die het feestje kan begeleiden, laten wij u dat weten en is uw reservering definitief. Een paar dagen voor het feestje belt deze vrijwilliger u om nog het één en ander met u door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

De ruimte versieren?
Slingers en andere versiering ophangen? Dat mag, u moet deze wel zelf meenemen. Houd rekening met de tijd waarvoor u de zaal reserveert, binnen deze tijd valt ook de tijd voor het versieren/klaarzetten en naderhand opruimen. Op de afgesproken eindtijd dient de zaal weer schoon, netjes en leeg te zijn.

Parkeren
De ingang van de kinderboerderij zit aan het fietspad de Hoendersteeg. Naast de kinderboerderij (tegenover de geitenweide en ezelweide) is een groenstrook waar enkele auto’s geparkeerd mogen worden. Zijn deze plekken bezet, dan kunt u het beste uw auto op de Grutto of op de Aalscholver zetten. 

Let op: er mag niet geparkeerd worden op het terrein van Champ Aubert of op het fietspad de Hoendersteeg. Hebt u veel spullen in- en uit te laden, overlegt u dan met de vrijwilliger die het feestje begeleidt.

Parkeerplaatsen:

Gaat uw feestje toch niet door? Tot 2 weken voor de geplande datum kunt u de reservering kosteloos annuleren. Annuleert u binnen 2 weken voor de geplande datum? Dan brengen we u € 30,- annuleringskosten in rekening. Bij no-shows (niet komen opdagen) zijn wij genoodzaakt de volledige huurtijd in rekening te brengen.

Meer informatie en reserveren?
Stuur e-mail naar info@kinderboerderij-driebergen.nl. Vermeld u alstublieft ook uw telefoonnummer.
Onze beheerders zijn aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag. In het weekend en op maandag wordt de mail niet gelezen, het kan dus even duren voor u een reactie ontvangt.

Een heel leuk feestje gewenst!