Dierenverzorging en voeren

Op Kinderboerderij ’t Woelige Nest wonen verschillende dieren. Ezels, schapen en geiten, varkens, verschillende soorten vogels en knaagdieren. We werken met een team van dierenverzorgers hard samen om deze dieren gezond en gelukkig te houden. Iedere dag worden de dieren gevoed op twee momenten, tussen 9 en 10 uur en tussen 15 en 16 uur. We maken ze blij met een schoon verblijf, lekker voer en genoeg aandacht. Dit maakt het dan ook dankbaar en afwisselend werk. Voor dit team zoeken we nog naar een echte dierenvriend voor die een steentje wil bijdragen aan de zorg voor onze dieren.

Ben jij beschikbaar op één of meerdere voedermomenten? Laat je je niet afschrikken door een  beetje modder of regen? Stroop jij je mouwen op om voor een schoon en net verblijf te zorgen? Haal jij er voldoening uit om de dieren weer goed verzorgd achter te laten? Dan komen we graag met jou in contact en bespreken we de mogelijkheden.

Na een inwerkperiode kun je zelfstandig aan het werk. Ben jij ouder dan 18 jaar óf ga je nog naar school en zou je graag dieren willen helpen verzorgen in je vrije tijd? Bij Kinderboerderij ’t Woelige Nest weten wij dat kinderen onze toekomstige vrijwilligers zijn. En dus is het voor schoolkinderen ook mogelijk om je aan te melden voor deze vacature! In overleg met de beheerder zouden we je dan kunnen koppelen aan een volwassene. Een hele leuke manier om ervaring op doen voor je toekomstplannen! Zie jij dit helemaal zitten? Of lijkt het je leuk en heb je nog wat vragen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel tussen dinsdag en vrijdag naar 0343 521 351 of stuur een mailtje naar info@kinderboerderij-driebergen.nl