Toezichthouder

Lijkt het je leuk om gastheer of -vrouw te spelen en het overzicht te houden tijdens de openingstijden van de kinderboerderij? Ben je ouder dan 18 jaar, een verantwoordelijk en zelfstandig typ? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst voor het team Toezichthouders.

Als Toezichthouder open je de deuren en je regelt de verkoop van de producten uit ons kleine maar fijne winkeltje. Voor vragen kunnen de bezoekers bij jou terecht. Je houdt een oogje in het zeil op de speeltuin en de dierenweides. Wanneer het tijd wordt om te sluiten, ruim jij samen met de bezoekers het speelgoed weer op. Je zorgt ervoor dat de speeltuin en de dierenweides weer netjes achtergelaten worden. Een verantwoordelijke taak maar één die voor veel mensen goed te doen is. En vooral: je kunt bijdragen én genieten van het gebruis en de sfeer op de kinderboerderij!

Tijdsbesteding: 3-4 uur per week/maand (ook goed te doen met zijn tweeën!), je mag zelf aangeven wanneer het jou het beste uitkomt.

Klinkt dit als een rol die jou op het lijf is geschreven? Dan komen we graag met jou in contact en bespreken we de mogelijkheden.

Bel tussen dinsdag en vrijdag naar 0343 521 351 of stuur een mailtje naar info@kinderboerderij-driebergen.nl