Oproepvrijwilliger

Lijkt het je leuk je in te zetten voor Kinderboerderij ’t Woelige Nest, maar kun je je niet vastleggen op vaste momenten? Dan kun jij je inzetten als vliegende keep! Je kunt dan, daar waar het jou uitkomt, meehelpen  aan evenementen of activiteiten rondom de Kinderboerderij. Denk aan ons jaarlijks terugkerend gezellige schaapscheerdersfeest! Bij het opbouwen, bemensen, afbreken, en ondersteunen van de verschillende feestelijke activiteiten kunnen we altijd hulp gebruiken.

Ken je ons Levend Kerststal al? Dit sfeervolle evenement wordt ieder jaar door enthousiaste vrijwilligers opgebouwd en gespeeld. Vindt jij het leuk om te helpen met deze Driebergse Kersttraditie? De dieren verzorgen, de chocomel te schenken, de kaarsjes aan te steken en daarna de kinderboerderij en de dieren weer terug op orde te helpen?

Misschien lijkt het je leuk een rol te spelen bij het dierenhotel dat de Kinderboerderij in de schoolvakanties runt? Zodat we genoeg mensen hebben om de logees zich goed verzorgd en vertroeteld te doen voelen in hun tijd bij ons! 

Ook bij andere evenementen zoeken we mensen die zich als ambassadeur kunnen opstellen voor ’t Woelige Nest! Denk aan braderieën en kerstmarkten.

Wekken deze mogelijkheden je interesse? Bel tussen dinsdag en vrijdag via 0343 521 351 of stuur een mailtje naar info@kinderboerderij-driebergen .