Welkom op de kinderboerderij!

Welkom op de kinderboerderij!

’t Woelige Nest is misschien wel de gezelligste kinderboerderij in de regio! Een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Naast veel dieren beschikt de kinderboerderij ook over een mooie speeltuin en veel buitenspeelgoed. Aai de dieren, speel lekker buiten, doe mee met onze leuke activiteiten of vier je feestje bij ons.

Openingstijden

1 april t/m 31 oktober

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-16.30 uur
Zaterdag: 15.00-16.00 uur
Zondag: 14.30-16.30 uur

Op feestdagen is de kinderboerderij gesloten.

Help mee

Zin om een steentje bij te dragen aan de kinderboerderij? Iets terug te doen voor Driebergen en de kinderen van Driebergen? Of ben je dol op dieren, maar kan je zelf thuis geen dieren houden en/of verzorgen?

Help mee bij Kinderboerderij Driebergen!

Contact en adres

Kinderboerderij ’t Woelige Nest
Boterbloem 3, (ingang Hoendersteeg)
3972 SB Driebergen-Rijsenburg

Telefoon: 0343 521351
E-mail: info@kinderboerderij-driebergen.nl

Parkeren

Dump geen dieren op de kinderboerderij!

Regelmatig krijgen wij dieren aangeboden of worden er zelfs stiekem dieren in onze weiden gezet. Om een gezonde en veilige plek voor mens en dier te blijven, selecteren wij onze dieren altijd zorgvuldig. Daarbij kijken wij onder meer naar het karakter en de gezondheid van het dier. Dieren bij ons ‘dumpen’ betekent een risico op dierenziekten die wij juist proberen te voorkomen. En op ongewenste nakomelingen. Bovendien lopen gedumpte dieren het gevaar om door de andere dieren te worden aangevallen, aangezien sommige dieren in een zeer hechte groep leven.

Wilt u uw huisdier niet meer? Breng het dan naar een officiële opvang in plaats van naar de kinderboerderij!

Kinderboerderij 't Woelige Nest is rookvrij

Sinds 1 juni 2018 is de kinderboerderij rookvrij. Meer weten? Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl