VERBOUWING

Wij zijn weer open!

Op maandag 10 juli konden wij gelukkig weer open. BSO Wijs! is weer teruggekeerd op de vertrouwde stek en onze bezoekers weten ons alweer goed te vinden.

Zoals vanouds bent u van harte welkom om bij ons te komen spelen, de dieren te aaien en te genieten van een ijsje, limonade, koffie of thee. En natuurlijk om onze verbouwde stal te komen bewonderen. De puntjes moeten nog op de i maar wij zijn nu al erg blij met het resultaat.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veelgestelde vragen

Kan mijn konijn of cavia in de zomervakantie en herfstvakantie weer bij jullie komen logeren?
Ja, ons vakantiehotel voor kleine huisdieren is in alle schoolvakanties open!
Opvang nodig voor je konijn of cavia? Reserveer direct via 0343-521351.

Wat is er veranderd door de verbouwing?
De stal is na de verbouwing het hele jaar door goed verhuurbaar omdat er onder meer goede isolatie en verwarming worden aangebracht. Wel zo prettig als je in het koude seizoen een feestje geeft, een activiteit organiseert of gewoon lekker bij ons komt spelen.

Ruimte huren voor uw club, vereniging of netwerkgroep?
Heeft uw club, vereniging of netwerkgroep behoefte aan een goede en betaalbare hobbyruimte, repetitieruimte of vergaderruimte? Eenmalig of bijvoorbeeld wekelijks? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.