BEEBOX

Beebox logoKent u Beebox al?
Beebox is een box vol verrassende, diverse en seizoensgebonden voedingsmiddelen. De producten komen van boeren uit deze regio, zijn minstens 90% biologisch en niet duurder dan in de supermarkt.

En het mooiste van de Beebox is, dat deze wekelijks bij u thuis bezorgd wordt. Geheel voorzien van recepten en uitgebreide informatie over de herkomst van de producten en de leveranciers ervan.

Lekker makkelijk, en u weet altijd exact wat u eet.

Waarom Beebox?
• Van boeren uit de buurt
• Geselecteerde kwaliteit
• Bij je thuis bezorgd
• Bij voorkeur biologisch
• Eerlijke prijs voor de boer
• Vers, smaakvol en van goede kwaliteit
• Wekelijks verrassende receptenBeebox

Vier verschillende boxen
Om iedereen een passend pakket te bieden is de beebox is er in vier varianten:

De BOX EXTRA bevat alle biologische ingrediënten voor jouw gezonde levensstijl en zit boordevol groente, vlees, vis, vegetarische producten, pasta, aardappelen, kaas, zuivel, smaakmakers, verse kruiden, brood, eieren, fruit, sap etc.

Met de BOX MAALTIJDEN kook je drie avonden per week een complete avondmaaltijd.

De BOX LEEFSTIJL is geschikt voor mensen die bewust koolhydraatarm willen eten, voor diabetici of mensen met overgewicht.

In de BOX BASICS zitten aardappelen, groente, fruit, brood, sap en eieren, maar alle andere benodigdheden voor je gerechten moet je zelf gaan kopen.

Op de website van Beebox staan alle recepten.

Beebox en Kinderboerderij 't Woelige Nest
Beebox steunt de kinderboerderijen van Nederland. Word nu abonnee en steun onze kinderboerderij!
Zolang jouw abonnement bij beebox loopt, draagt beebox een bedrag van 5 euro per vier weken af aan de kinderboerderij. Geniet van superverse, eerlijke, regionale en biologische producten en draag je steentje bij om kinderboerderij 't Woelige Nest te steunen.

Ga naar het aanmeldformulier op de website van Beebox, kies een abonnement dat bij je past en vermeld in het invuldveld "tell a friend" onze postcode:3972 SB.
Zo weten de medewerkers van beebox dat je Kinderboerderij 't Woelige Nest wilt steunen.